مجله دانشمند
علمی،خبر،بیوگرافی،فیلم و تلویزیون،سرگرمی،آموزشی،دانلود،داستان و.... و ..... و....... 
قالب وبلاگ
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان علمی سرگرمی آموزشی دانلود هر چی بخوای و آدرسaigmblog.lxb.irلینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.به وبلاگ ما اطمینان کنید. می توانید ما را با آدرس  زیر نیز  ما را لینک کنید:

www.aigmblog.loxblog.com

در صورتی که لینک شما در وبلاگ ما ثبت نشد لطفا به ما اطلاع دهید تا در صورت وجود لینک ما در وب سایت شما ما شما را لینک کنیم.

با تشکر

 





 فیس بوک (Facebook) چیست؟...........................................


ادامه مطلب
[ جمعه 28 بهمن 1390برچسب:فیس بوک,شبکه ی فیس بوک,فیس بوک چیست؟,Facebook, ] [ 10:44 ] [ علیرضا ]

اداره تربيت بدني و تفريحات سالم فهرست اوليه مجموعه‌هاي آبي طرف قرارداد با شركت مخابرات استان تهران را اعلام كرد.

به گزارش پيام تهران آنلاين:‌ اداره تربيت بدني و تفريحات سالم از افزوده شدن استخرهاي طرف قرارداد در آينده نزديك خبر داد.

ردیف

نام مجموعه

مكان

شماره تلفن

ردیف

نام مجموعه

مكان

شماره تلفن

1

بزرگ پاسداران

پاسداران

22556760

9

موج طلایی

تهرانپارس

77718139

2

راه‌آهن

شهرك اكباتان

44668003

10

آلیس‌

(اسب‌سفید)

تهرانپارس

7-‌77889623

3

خرمشاد

شاهین‌شمالی‌

44421701

11

گلستان غرب

شهرك غرب

88575885

4

رحیمیان

تهرانسر

44517410

12

شقايق

نجات الهي

88905641

5

احسان غرب

خيابان قزوين

55709842

13

مجتمع دانش

كرج

6-2717001

6

فردوس

شهر ري،‌ باقرشهر

55216261

14

پيام (استخر و سونا)‌

سيدخندان

88112388

7

بزرگ آريان

توحيد، باقرخان

66565020

15

روح اله

پيروزي،‌ نبرد

77481700

8

زیتون ارتش

میدان آزادی

66659518

16

متوسليان

خيابان ري

33440525

چند توصيه:‌

1- ميزان استفاده همكاران در سال جاري، 52 بار است و در صورت استفاده بيش از حد مجاز از حقوق نامبرده كسر خواهد شد.

2- همكاران مي‌توانند از تاريخ 21 ارديبهشت‌ماه با در دست داشتن كارت‌هاي الكترونيكي از مجموعه‌هاي مذكور استفاده كنند.

3- درصورت بروز اشكال در سيستم ورود و خروج مجموعه (رايانه داخل مجموعه) همكاران از تحويل كارت خود به مجموعه خودداري نموده و در غير آن صورت، شركت هيچگونه مسئوليتي در قبال آن نخواهد داشت.

4- درصورت ارائه كارت همكار به غير و مغايرت آن در صفحه نمايشگر،‌ كارت همكار از درجه اعتبار ساقط مي‌شود.

5- شايان ذكر است باتوجه به افزايش هزينه‌هاي انشعابات،‌ كارشناسان در حال مذاكره با مجموعه‌هاي جديد است و به محض به توافق رسيدن اسامي آنها متعاقباً اعلام خواهد شد. كه از همكاران شاغل و بازنشسته انتظار مي‌رود با سعه صدر خود ما را در اين امر ياري نمايند.

/11

 

 

[ جمعه 28 بهمن 1390برچسب:شرکت مخابرات,, ] [ 10:41 ] [ علیرضا ]

 ب مایه حیات و فراوان‌ترین مادهٔ مرکب بر روی سطح کره زمین و بستر اولیه حیات به شکلی که امروزه می‌شناسیم. بیش از ۷۵٪ جرم یک انسان از آب تشکیل شده‌است و نیز بیش از ۷۰٪ سطح کره زمین را آب پوشانده‌است (نزدیک به ۳۶۰ میلیون از ۵۱۰ میلیون کیلومتر مربع) با وجود این حجم عظیم آب تنها دو درصد از آبهای کره زمین شیرین و قابل شرب است و باقی آن به علت محلول بودن انواع نمک‌ها خصوصا نمک طعام غیر قابل استفاده‌است. از همین دو درصد آب شیرین بیش از ۹۰ درصد به صورت منجمد در دو قطب زمین و دور از دسترس بشر واقع شده‌است.

نامگذاری آب
در فیزیک بر اساس حالت ماده آب معمولا به این نام ها خوانده می‌شود:

جامد؛ یخ 
مایع؛ آب 
گاز؛ بخار آب 
در علم هواشناسی حالت های مختلف آب بر اساس نوع بارش یا معلق بودن آن در جو طبقه بندی می‌شود:

باران 
تگرگ 
برف 
رگبار 
مه 
ابر 
شبنم 
در علم محیط زیست:

آب آشامیدنی 
فاضلاب یا پساب 
رواناب 
آب جاری 
بر اساس منبعی که آب در آن قرار دارد و یا از آن بدست می‌آید:

آب زیرزمینی 
آب معدنی 
آب سطحی 
آب دریا 
بر اساس نوع مصرف:

آب آشامیدنی (یا آب شیر یا آب شرب) 
آب معدنی 
آب خالص 
بر اساس کیفیت فیزیکی :

آب سخت 
آب شیرین 
بر اساس مشخصات شیمیایی :

آب سنگین 
بر اساس مسایل مذهبی:

آب کر - اسلام 
آب مقدس - مسیحیت 
 ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی
فرمول شیمیایی آب، H۲O است؛ مولکول آب از دو اتم هیدروژن و یک اتم اکسیژن تشکیل شده است که با پیوندهای کووالانس به هم متصل شده‌اند. اتم‌های هیدروژن دارای بار مثبت هستند و با زاویه نزدیک به ۱۰۵ درجه در اطراف اتم اکسیژن قرار گرفته‌اند که این موضوع باعث قطبی شدن پیوندهای مولکول آب شده است.جرم مولی آب برابر ۱۸ گرم بر مول می‌باشد.
آب ماده‌ای است بی‌بو، بی‌رنگ و بی‌طعم. آب خواص ویژه‌ای دارد که آن را از دیگر مایعات متمایز کرده است. از این خواص ویژه می‌توان به ظرفیت گرمایی بالا، افزایش غیرعادی حجم به هنگام انجماد، کشش سطحی بالا، گرانروی بسیار پایین و بالا بودن گرمای نهان تغییر فاز اشاره نمود. دلیل بسیاری از این خاصیت‌ها وجود پیوند هیدروژنی در میان مولکول های آب است.  چگالی آب در دمای ۲۵ درجه سانتی‌گراد و فشار ۱ اتمسفر برابر ۰.۹۹۸ گرم بر سانتمیتر مکعب است. آب در فشار ۱ اتمسفر در دمای ۱۰۰ درجه سانتی‌گراد می‌جوشد و در دمای صفر درجه سانتی‌گراد منجمد می‌شود.
بقیش رو هم اگه خواستید بگید فردا میذارم. 

[ پنج شنبه 27 بهمن 1390برچسب:آب,آب مایه ی حیات,مایه ی حیات, ] [ 14:27 ] [ علیرضا ]

 چربی ها (لیپیدها)

دانشنامه ی رشد...................................................


ادامه مطلب
[ چهار شنبه 26 بهمن 1390برچسب:, ] [ 17:35 ] [ علیرضا ]

 ماشین حسابهای مکانیکی


کوشش برای ساختن ماشین محاسبه و شمارش خودکار از قرن هفدهم آغاز شد و این زمانی بود که گسترش علوم ستاره شناسی ،دریانوردی ، بازرگانی و پ‍ژوهش های فنی و علمی اهمیت بی سابقه ای به محاسبات عددی بخشیده بود.همزمان با توسعه دانش ریاضی ،احتیاج بشر به محاسبات بیشتر گردید،چنانکه سبب اختراع وسایل مختلفی در این زمینه شد.

در سال 1642 پاسکال ریاضیدان فرانسوی دستگاهی را به نام ماشین جمع زن (adding machine ) اختراع کرد. این ماشین مجموعه ای از چرخ دنده های کنار هم بود که چرخ اول نشان دهنده رقم یکان و چرخهای بعدی نشان دهنده رقمهای دهگان ، صدگان و ... بود.نکته مهم در ماشین اختراعی پاسکال این بود که می توانست بطور اتوماتیک ده بر یک را حساب کند لیکن تنها قادر به انجام عملیات جمع و تفریق بود.این ماشین کاملا مکانیکی بود و اعداد به کمک وسیله ای نظیر صفحه شماره گیر تلفن وارد دستگاه می شد و عملیات به وسیله یک سری چرخ دنده و اهرم انجام می گرفت و نتیجه از دریچه مخصوصی قابل قرائت بود.
 

مدتی بعد لایب نیتز(Leibnitz ) ریاضیدان آلمانی موفق شد دستگاهی به نام ماشین محاسبه  (calculating machine) بسازدکه می توانست علاوه بر جمع و تفریق بر اساس روش پاسکال عملیات ضرب و تقسیم را نیز انجام دهد.



فکر ساختن ماشینی که بطور خودکار و با برنامه ای کار کند برای اولین بار در سال 1822توسط چارلز بابیج (Charles Babbage) مطرح شد. داستان از این قرار است که بابیج به اتفاق یکی از همکارانش مشغول محاسبات نجومی بود که خستگی عجیبی بر او چیره شد.در این لحظه گفت:"خدایا،ای کاش این محاسبات با ماشین محاسبه گر نیروی بخار انجام می شد." و این فکر سرآغاز ساختن ماشین تفاضلی(difference engine) بود.او سالهای زیادی از عمرش را صرف ساختن این ماشین کرد که در اثر محدودیتهای فنی و مهندسی آن دوره ، نتوانست آن را تکمیل کند. طرحهای تهیه شده توسط بابیج بسیار پیشرفته تر از زمان او بود و بعدها بسیاری از طرحها و افکار وی در ساختن کامپیوترهای اولیه مورد استفاده قرار گرفت و به همین دلیل وی را پدر کامپیوتر لقب داده اند.

 

در اواخر قرن نوزدهم ، دفتر آمار ایالات متحده آمریکا برای استخراج نتایج سرشماری سال 1880 با مشکلات بزرگی مواجه شد، چرا که دریافت استخراج و نتیجه گیری از این اطلاعات به زمان بسیاری نیاز داشت و بالاخره با سعی و کوشش و صرف وقت زیاد نتایج این سرشماری در سال 1887 به پایان رسید.

اما همین که فهمیده شد برای سرشماری بعدی به 10 سال وقت نیاز هست فکر اختراع وسیله ای که بتواند این کار را در زمان کوتاهتری انجام دهد تقویت گردید. در این موقع هرمان هالریث(Herman Hollerith) که با دفتر آمار آمریکا همکاری داشت، اصول جدیدی را برای ضبط، طبقه بندی و جدول بندی اطلاعات به طریق مکانیکی عرضه داشت که 8 بار سریع تر از روش دستی بود و ماشین جدول بندی (tabulating machine) نامیده می شد. بر اساس این روش برای نمایش هر یک از مطالب و اطلاعات مورد نظر لازم بود در نقطه بخصوصی از نوار کاغذی یک سوراخ منگنه شود و ماشین دیگری می توانست به کمک مدارهای الکتریکی سوراخهای مذکور را حس کند و ضمن عبور از داخل دستگاه جدولی از مطالب ضبط شده تهیه نماید. بزودی نوار جای خود را به کارت های مقوایی داد که اطلاعات هر خانواده روی آن منگنه می شد.(به کار بردن کارت های مقوایی سوراخ شده اولین بار توسط ‍‍ژاکارد فرانسوی برای کنترل ماشین های بافندگی خودکار و دادن طرح پارچه به کار رفته بود) در اینجا اصطلاح تک کار(unit record) برای ماشین هایی که امور کارتی را انجام می دهند، پذیرفته شد و معمول گردید.


در سال 1890 اولین سری ماشین های دسته بندی و تفکیک کارت های منگنه شده، توسط  هالریث اختراع گردید، به کمک همین ماشین ها نتیجه سرشماری سال 1890 ، در عرض 5/2 سال یعنی حدود یک سوم زمان نتیجه گیری سرشماری قبل ، آماده گردید. در سال 1896 هالریث ، شرکت ماشین جدول بندی را تاسیس کرد و بعد ها با 10 شرکت دیگر ادغام شد و کمپانی IBM  به وجود آمد.افزایش و گسترش فعالیتهای اقتصادی و سرانجام یافتن انقلاب صنعتی و پیشرفت و توسعه همه جانبه تمدن بشری ایجاب می کرد که وسیله ای سریعتر از دستگاههای تک کار به وجود آید.

 

 کلیه ماشین های ساخته شده تا اینجا مکانیکی بودند و در آنها از چرخ دنده ،اهرم ، محور و سایر وسایل مکانیکی استفاده می شد و در نتیجه این ماشین ها حجیم ، کند و غیر قابل اعتماد بودند. همین مسئله در ماشین های بزرگ کار را مشکلتر می کرد، بدین جهت به تدریج در بعضی قسمتها وسایل الکتریکی جانشین وسایل مکانیکی گردید.

اولین ماشین الکترو مکانیکی به وسیله هاوارد ایکن(Howard Aiken) در دانشگاه هاروارد و با کمک مالی و فنی شرکت IBM ساخته شد. ساختن این ماشین 5 سال طول کشید و در سال 1944 کامل گردید. این ماشین می توانست عملیات جمع، ضرب، تقسیم، تفریق و محاسبه لگاریتم و توانهای مختلف و همچنین محاسبه توابع مثلثاتی مانند سینوس و کسینوس را انجام دهد. این ماشین بطور مخفف آ،اس،سی،سی([ASCC]Automatic Sequence Controlled Calculator) یا مارک یک (Mark 1)نامیده میشد.ماشین مزبور عمل ضرب را در مدت 3 ثانیه انجام می داد و این سرعت هنوز مطلوب نبود.

[ چهار شنبه 26 بهمن 1390برچسب:تاریخچه ی کامپیوتر,کامپیوتر,, ] [ 16:46 ] [ علیرضا ]

 زبان های برنامه نویسی

ویکی پدیا................................................................


ادامه مطلب
[ چهار شنبه 26 بهمن 1390برچسب:زبان های برنامه نویسی,لیست زبان های برنامه نویسی, ] [ 16:40 ] [ علیرضا ]

 زبان های زنده ی دنیا........................................................................


ادامه مطلب

 زبان چگونه بوجود آمد؟...............................

اگر حضرت آدم با یک زبان..........................................................................................


ادامه مطلب
[ چهار شنبه 26 بهمن 1390برچسب:زبان چگونه بوجود آمد,زبان های مختلف, ] [ 16:30 ] [ علیرضا ]

 اصطلاحات زیبای ایرانی..........................


ادامه مطلب
[ چهار شنبه 26 بهمن 1390برچسب:اصطلاحات ایرانی,ادبیات ایرانی, ] [ 16:12 ] [ علیرضا ]

 زندگی نامه ی زکریای رازی..............................................


ادامه مطلب
[ چهار شنبه 26 بهمن 1390برچسب:زکریای رازی,زندگینامه زکریای رازی, ] [ 16:0 ] [ علیرضا ]
صفحه قبل 1 ... 14 15 16 17 18 ... 30 صفحه بعد
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ ما خوش آمدید. آرزوی ما افزایش علم شماست.لطفا در وبلاگ ما نظر داده و با کلیک روی +1 ما را در گوگل محبوب کنید.
موضوعات وب
امکانات وب